Zelfs je naam is mooi…

En nog veel mooier op zo’n gaaf stuurbordje van de Tecklenburg Rundfahrt! Stel je voor, je rijdt op zaterdag 12 mei gesoigneerd en in topvorm door het Teutoburgerwald. De hele winter heb je keihard getraind, je partner en het huishouden verwaarloosd om goed te zijn op die ene dag. Samen met je fietsmaatjes, man, vrouw of genderneutraal wil je die dag schitteren. Topsporters weten dat je soms net dat ene beetje extra kunt, als alles die dag klopt. En daar hoort je stuurbordje bij! Als jij die dag de heuvels opvliegt, dan wil je niets liever dan jouw naam vestigen in het Walhalla van de heuvelstrijders. Maar dan wel jouw naam, niet jouw nummer!

We hebben het al vaker geschreven. Vanaf dit jaar kun je alleen nog maar deelnemen aan de Tecklenburg Rundfahrt als je vooraf hebt ingeschreven. Het hoe en waarom, daar gaan we je niet meer mee lastigvallen. Wel is het belangrijk dat je voor 8 april inschrijft. Dan ontvang je namelijk een stuurbordje op naam. Schrijf je na die datum in, dan lukt het ons niet meer om een gepersonaliseerd stuurbordje te laten drukken. Je ontvangt dan een stuurbordje met een nummer. Maar zeg nou zelf, daar heb je toch niet de hele winter dat gebak of die zak chips voor laten staan?

Trouwens, inmiddels hebben we zo’n 60% van de startplekken uitgegeven. Twijfel je nog over deelname? Wacht dan niet te lang om je in te schrijven. Het zou toch doodzonde zijn als je straks met je gesoigneerde benen op 12 mei boodschappen moet doen in de plaatselijke supermarkt?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×