We're back! (wir sind zurück)

Langzaam laten we de zomer achter ons en kruipen de commissieleden van de Tecklenburg Rundfahrt voorzichtig uit hun zomerslaap. Het wordt namelijk tijd om weer aan de slag te gaan met de organisatie van de “tocht der tochten”. Nu de Elfstedentocht waarschijnlijk alleen nog in onze herinneringen voortleeft, nemen wij die naam met alle liefde over. (We staan hem overigens moeiteloos af, mocht Friesland toch weer in een grote ijsbaan veranderen).

De commissie van de Tecklenburg Rundfahrt heeft een verjongingskuur ondergaan. De laatste jaren hadden we die trend al ingezet, maar na de afgelopen editie hebben we deze stap definitief doorgevoerd. De gemiddelde leeftijd in onze commissie is weer ruim onder de 40, dus kunnen we even vooruit. De jeugd heeft immers de toekomst…(de ouderen wijsheid en ervaring…).

Voor de komende editie staan er een paar vraagtekens op ons te wachten. Kunnen én mogen we nog starten bij Freizeithof Bögel? En welke “wegversperringen” werpen onze Duitse vrienden nu weer voor ons op? Dat laatste doen zij bij voorkeur kort voor de tocht, dus daarover nu nog niets nieuws.

Wat blijft wel? VolkerWessels blijft natuurlijk onze trotse hoofdsponsor. Voorinschrijven? Zeker! Ook in 2020 is alleen deelname met voorinschrijving mogelijk. Daar heb je tot begin mei (dus 5 maanden!!!) de tijd voor. De voorinschrijving opent, zoals gebruikelijk, op 1 januari om 0:00:01 uur…al willen we wel verklappen dat startnummer 1 inmiddels aan de hoogste bieder is vergeven.

Voor de rest, blijf onze website en facebookpagina volgen voor het laatste nieuws!

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×