Voorinschrijven loont…

Het aantal voorinschrijvingen voor de 30e SportvoedingWebshop Tecklenburg Rundfahrt loopt gestaag op. Geen wonder, iedereen wil natuurlijk verzekerd zijn van zo’n mooi gepersonaliseerd stuurbordje. De Rundfahrt (in België noemen ze onze tegenhanger “De Ronde”) heeft inmiddels een behoorlijk aanzien verworven op de toerkalender, dus dat stuurbordje mag zeker niet ontbreken op jouw “erelijst”.

Schrijf je in voor 30 april aanstaande en wij zorgen ervoor dat jouw stuurbordje zaterdagmorgen voor de start klaarligt. Voorinschrijven heeft echter nog meer voordelen. Je kunt je benen sparen door niet al te lang in de rij te moeten staan om je in te schrijven. Al die trainingsuren heb je toch niet geïnvesteerd om je etalagebenen te kweken. Met etalagebenen bedoelen we trouwens niet die mooie gespierde benen die je in de etalage van een winkelruit hoopt te zien, als je langsrijdt. Daarnaast ben je als voorinschrijver nog eens veel goedkoper uit (en dat geld kun je weer besteden aan een gelletje of reepje bij onze hoofdsponsor). Kortom, met voorinschrijven ga je niet alleen veel sneller van start maar ben je ook onderweg veel sneller.

Dus:

Een supergaaf, gepersonaliseerd stuurbordje met jouw naam (inschrijven tot 30/4)
5 euro korting op het inschrijfgeld
Geen wachtrij bij het afhalen van jouw stuurbordje
Schrijf je na 30/4 in dan lukt het ons helaas niet meer om jouw stuurbordje te personaliseren. Je ontvangt dan een stuurbordje met startnummer, maar krijgt natuurlijk wel de korting en kan ’s morgens snel van start.

Klik hier om je in te schrijven voor de 30e SportvoedingWebshop Tecklenburg Rundfahrt.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×