Update organisatie

In ons vorige bericht schreven we nog hoopvol, dat de organisatie van de VolkerWessels Tecklenburg Rundfahrt vrolijk verder ging met de voorbereidingen voor de komende editie van onze tocht. Dat de wereld in de ban is van het Corona-virus, is inmiddels een understatement. En van “vrolijk verder gaan” is inmiddels geen sprake meer.

Ook voor ons als organisatoren en organiserende vereniging zijn het onzekere tijden. Onzekerheid over het wel of niet doorgaan van een toertocht is ‘peanuts’ vergeleken bij de uitdagingen waar iedereen op dit moment voor staat. Vooralsnog gaan wij er vanuit dat we de Tecklenburg Rundfahrt eind mei door kunnen laten gaan, maar niets is zeker. In ieder geval wachten wij met het vastleggen van accomodaties, bestellen van (sport)voeding, lunchpakketten, enzovoorts. Misschien kunnen we bijvoorbeeld pas laat de stuurbordjes bestellen, het zij zo. Zodra er meer duidelijk is over het doorgaan van de tocht, zullen we dit jullie laten weten. Mogelijk is dat pas eind april. Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet.

In alles geldt echter dat de gezondheid van iedereen belangrijker is. We hopen dat jullie deze periode gezond en wel doorkomen. Pas goed op jezelf en de mensen om je heen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×