TBR Update

Nadat we vandaag eerst hebben nagenoten van een schitterende jubileumeditie van de SportvoedingWebshop Tecklenburg Rundfahrt willen we jullie een korte update geven van het verloop van de tocht. Binnenkort vind je een uitgebreid verslag op onze site.

Ruim 2.700 deelnemers hebben gisteren de tocht verreden. We hebben als organisatie melding gekregen van 2 ongelukken waarbij een deelnemer van ons betrokken was. Eén deelnemer is nadat hij ten val is gekomen overgebracht naar het ziekenhuis in Osnabrück. Naar omstandigheden gaat het goed met hem. Van zijn familie hebben we bericht ontvangen dat hij morgen weer naar huis mag.

Een deelnemer is na een val door een vrijwilliger van onze vereniging naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Hij kon later op de middag weer naar huis. De schade bleef beperkt tot een hersenschudding en schaafwonden.

We hebben van de politie in Duitsland al wel een aantal kritische signalen ontvangen. Met name bij het ongeluk in Lienden blijken veel fietsers zich nogal onverantwoord te hebben gedragen. Wanneer je voor het oog van de politie en ambulance – zonder op of om te kijken – een voorrangsweg op knalt, kunnen we ons de kritiek van de politieagenten te plekke goed voorstellen. We zullen binnen enkele dagen een uitgebreide evaluatie krijgen vanuit de politie en Kreis Steinfurt.

Binnenkort gaan we als commissie de tocht ook evalueren en beginnen we met de voorbereiding op de 31e editie van de tocht. We kijken kritisch naar hoe we onze tocht nog verder kunnen verbeteren en wat we kunnen doen om de tocht voor jullie als deelnemer nog meer de moeite waard te maken. Voordat we daar mee aan de slag gaan willen we jullie bedanken voor jullie deelname. Namens alle vrijwilligers willen we jullie bedanken voor de vele complimenten die we hebben gekregen. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. Houd onze site in de gaten voor een uitgebreider verslag, foto’s en natuurlijk nieuws over de 31e editie op zaterdag 12 mei 2018.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×