Organisatie UPDATE

Over ruim 2 weken is het alweer zover. Hoogste tijd voor een update vanuit de organisatie.

Voorinschrijvingen

Inclusief enkele groepen die zich hebben ingeschreven is het aantal deelnemers tot vandaag ruim 1.700! Dat betekent dat er nog slechts 800 startplekken te vergeven zijn. Voorkom teleurstellingen en schrijf je voor 10 mei in. Dan weet je zeker dat je kunt starten tijdens de komende Tecklenburg Rundfahrt.

Bidonactie vervalt

Vanaf dit jaar ontvang je geen bidon meer bij de start van de tocht. Namens de organisatie bieden we je een gel en reep aan. Je ontvangt bij het ophalen van jouw stuurbordje een muntje dat je in kunt leveren bij de stand van SportvoedingWebshop.

GPX routes

De nieuwe routes zijn rond 7 mei beschikbaar op onze site. Na 12 mei zullen de routes worden verwijderd. We verzoeken je de route niet te delen. Zoals jullie weten maken we soms gebruik van privewegen en willen we dat in de toekomst graag blijven doen. Dat kan alleen als we de overlast voor de wegeigenaren beperken.

Bezemwagens onderweg

Bij het stuurbordje ontvang je een polsbandje. Met dit polsbandje krijg je toegang tot de beide stops die wij je aanbieden. Op dit polsbandje staat ook een noodnummer. Gebruik dit nummer alleen in geval van nood. Lekke banden, spaakbreuken of ander technisch malheur betekent dat je moet wachten op de bezemwagen of zelf voor vervoer terug naar Ibbenbüren moet zorgen. We proberen de wachttijd te beperken tot maximaal een uur, maar kunnen dit niet garanderen.

Parkeren

Ook dit jaar raden we je aan om op de snelweg afslag 12 te nemen, dus door te rijden tot Laggenbeck en niet afslag Ibbenbüren te nemen. Vanaf afslag 12 staan de parkeerplaatsen met borden aangegeven. Let ook op waar je jouw auto parkeert. De parkeerplaatsen zijn genummerd (1 t/m 4) en zijn ook na afloop vanaf de finish aangegeven.

Tot zover de update. We zullen je de komende dagen, weken regelmatig op de hoogte houden van nieuws rondom onze tocht.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×