Organisatie update – inschrijving

Met nog minder dan twee maanden te gaan, begint de organisatie van de 31e Tecklenburg Rundfahrt alweer vorm te krijgen. We willen je graag weer op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en de stand van zaken rondom de inschrijving.

Het aantal voorinschrijvingen loopt nog steeds door. Inmiddels is ruim 50% van de startplekken ingevuld. De afgelopen jaren hebben we geleerd dat de echte piek aan inschrijvingen nog gaat komen, dus we hebben er alle vertrouwen in dat we de 2.500 startplekken kunnen invullen. We raden je aan om niet te lang te wachten met inschrijven, zodat je zeker weet dat je de 12e mei deel kunt nemen ons de 31e editie van onze tocht.

We hebben in overleg met de plaatselijke autoriteiten een stukje van de route moeten wijzigen. In Bad Iburg wordt tijdens de Tecklenburg Rundfahrt een groot festival georganiseerd. De parkeerplaatsen voor dit festival liggen aan onze route en om veiligheidsredenen heeft de politie ons verzocht de route iets aan te passen. Daarnaast zijn er enkele wegwerkzaamheden waardoor we onze route moeten wijzigen. We raden je aan om dus niet de GPS route van 2017 te gebruiken, maar te wachten op de nieuwe routes die we in de week voor de tocht online zetten. De verschillende stops zijn inmiddels ook weer gereserveerd. Hier is ten opzichte van 2017 niets gewijzigd.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×