Organisatie UPDATE III: Inschrijving gesloten

De inschrijving voor de 31e Tecklenburg Rundfahrt is gisteravond om 19.00 uur gesloten. Het maximale aantal deelnemers is bereikt. Daar zijn we als organisatie dolblij mee en trots op. Voor ons nóg meer motivatie om er zaterdag weer een geweldige dag van te maken.

Inschrijving vol, geen uitzonderingen mogelijk

We hebben eerder dan verwacht het maximale aantal deelnemers bereikt en daarom moeten besluiten om de inschrijving eerder te sluiten. De afgelopen weken hebben we jullie regelmatig via de site, Twitter en Facebook op de hoogte gehouden van de actuele stand van voorinschrijvingen. Nu de inschrijving is gesloten hebben we al meerdere berichten ontvangen van fietsers die ons vragen of zij alsnog in kunnen schrijven. Helaas kunnen we hieraan geen gehoor geven. We hebben keiharde afspraken gemaakt met de Duitse autoriteiten en deze afspraken staan zwart op wit in de vergunning. Let op: zaterdag is er GEEN daginschrijving mogelijk en er wordt door de Duitse politie streng gecontroleerd op zwartrijders.

Weersvoorspellingen

De weersvoorspellingen zijn voor zaterdag prima. Volgens de laatste berichten wordt het zo’n 24 graden. Dat betekent dat je voldoende moet drinken. Bij alle pauzeposten is water beschikbaar om jouw bidons te vullen. Natuurlijk bieden wij je ook weer de sportdrank van SportvoedingWebshop aan. Ook in de bezemwagens is – in geval van nood – een voorraadje water beschikbaar.

Bezemwagen

We werken zaterdag weer met bezemwagens. Deze bussen rijden over het parcours en zullen gestrande renners ophalen en terugbrengen naar de finish. Het kan soms even duren voordat de bezemwagen bij je is. Daarvoor vragen we jouw begrip. Bij alle pauzeposten is gereedschap beschikbaar en zijn reservebandjes verkrijgbaar (alleen gangbare ventielmaat). Je ontvangt bij het afhalen van jouw stuurbordje een polsbandje. Op dit polsbandje staat het noodnummer vermeld. Ook geeft dit polsbandje toegang tot de pauzeposten.

Afhalen stuurbordje

Stuurbordjes kunnen vanaf 7.00 uur worden afgehaald bij de start. Hiervoor volg je eenvoudig de pijlen “start”. De route is vanaf 7.30 uur geopend. We verzoeken je vriendelijk om je hieraan te houden. We krijgen veel vragen over de bevestigingsmail. Deze wil nog wel eens in de spambox terecht komen. Heb je geen mail ontvangen, zorg dan dat je een betalingsbewijs bij je hebt.

Identiteitskaart en zorgverzekering

Denk er aan dat je zaterdag jouw identiteitskaart en zorgverzekeringspasje bij je hebt. De politie kan om jouw identiteitskaart vragen en in geval van een ziekenhuis- of doktersbezoek heb je het pasje van jouw zorgverzekering nodig. Het lijkt erg logisch, soms vergeten onze deelnemers dit.

We zullen je morgen of vrijdagmorgen nog een laatste update geven, maar volgens ons hebben we het meeste al uitgebreid toegelicht. Wij gaan ons vanaf vanmiddag bezig houden met de laatste voorbereidingen. De bussen worden ingepakt, lunchpakketten verzorgen voor 100 vrijwilligers, enveloppen vouwen voor de deelnemers, en nog veel meer. Wij hebben er in ieder geval weer verschrikkelijk veel zin in.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×