Organisatie UPDATE II

Nog minder dan een week voor de start van de 31e Tecklenburg Rundfahrt. De weersverwachtingen zijn perfect, 20 gr. en licht bewolkt. Prima fietsweer dus!

Voorinschrijving

We zitten bijna VOL! Vanochtend waren er nog zo’n 150 startplekken beschikbaar en we gaan er vanuit dat deze morgenavond zijn uitgegeven. Zaterdag gaan we dus van start met 2.500 deelnemers. Daar zijn we erg trots op. Dat maakt het voor de bijna 100 (!!!!) vrijwilligers ook weer extra mooi.

Zoals we al heel veel hebben gecommuniceerd kun je zaterdagmorgen NIET inschrijven. Kom je naar Duitsland en heb je geen voorinschrijving, dan moeten we je helaas teleurstellen. Doe ons een plezier en neem de gok niet! Wij (en jullie) hebben geen zin in discussies en je mag simpelweg niet starten.

GPX bestanden

We gaan proberen vandaag de definitieve GPX bestanden op de site te zetten. In verband met wegwerkzaamheden en een groot evenement in Bad Iburg hebben we de route moeten aanpassen. Deze aanpassingen moeten – voor zover mogelijk – worden verwerkt in de routes en daarna kunnen we de bestanden op onze site plaatsen.

Parkeren

Vanaf de snelweg neem je afslag 12, je rijdt dus Ibbenbüren voorbij. Vanaf afslag 12 staat de route naar de parkeerplaatsen en start aangegeven en staan onze vrijwilligers klaar. Vanaf de parkeerplaats is de route naar de start aangegeven. We vragen je om deze route te volgen, zodat je niet gestarte rijders hindert.

Stops

Er zijn dit jaar weer verschillende stops op de route. Voor de lange afstand zijn er 4 stops. De 130 km. kent 3 stops en op de 100 km. zijn er twee stops ingericht. Onderstaand een overzicht van de verschillende stops:

Voetbalveld Tecklenburg (alle routes): deze stop wordt je aangeboden door FTC CC75 en wordt verzorgd door SportvoedingWebshop.

Camping Teutoburger Waldsee (alle routes): ook deze stop wordt je aangeboden door FTC CC75 en wordt verzorgd door SportvoedingWebshop.

Hotel Bergershöhe Mettingen (130/160km): dit is een vrije stop. Je kunt hier terecht voor heerlijke kaffee und Kuchen (eigen rekening).

Hotel Zum Forellental (160 km): ook dit is een vrije stop.

Bij de stops die wij je als organiserende vereniging aanbieden kun je bananen, krentenbollen en koeken krijgen. Verder zorgt SportvoedingWebshop voor de sportdrank. Bij alle stops zijn toiletten en water beschikbaar. Ook is bij iedere stop EHBO aanwezig. Bij de start ontvang je een reep en gel. Ook deze worden je aangeboden door FTC CC75 in samenwerking met SportvoedingWebshop.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×