Never ending story...

Het wordt een “never ending story” (Limahl, 1984). Ook dit jaar vielen we weer van de ene verbazing in de andere. Jaarlijks proberen we goede en duidelijke afspraken te maken met de verschillende gemeenten die wij met onze Tecklenburg Rundfahrt doorkruisen. En het ieder jaar hetzelfde liedje (The same old song, voor de liefhebbers van goede, oude danceclassics). Dit jaar kregen we in Tecklenburg te horen dat wij een van de allermooiste beklimmingen uit de Rundfahrt niet meer in de route op mogen nemen. De welbekende klim naar het zwembad en daarna richting de stop bij het voetbalveld zul je dit jaar moeten missen. Voor sommigen is dat een geschenk, voor ons een fikse streep door de rekening. De klim en de stop begonnen al even traditioneel als berucht te worden. En ondanks alle charmes van het verantwoordelijke commissielid, bleken de dames van de gemeente onvermurwbaar.

Wat betekent dit voor jullie? Eigenlijk is het goed nieuws! De routes zijn namelijk ietsje korter geworden door deze wijziging. De 100 km route is nu nog maar 95 km lang, de 130 km route telt 1 km minder en de 160 km route is gereduceerd naar 154 km. Maar ach, aangezien de gemiddelde man 12 cm nog altijd voor 30 cm aanziet, zal het aantal sterke verhalen er niet minder om zijn. En zeg nu zelf, dat je iets frisser aan die laatste klim kan beginnen is ook best lekker.

Nog meer goed nieuws? Voor ons wel, voor de twijfelaars iets minder. Inmiddels gaan we richting de 1.300 inschrijvingen. Kortom, we zijn ruim over de helft. In vergelijking met vorig jaar gaat de inschrijving nu sneller en verwachten we eerder “VOL”  te zitten. Nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel en verzeker je van een startplek in één van de mooiste (wij vinden het de mooiste) toertochten van het jaar.

En voor de liefhebbers van een potje goede muziek om je voor te bereiden op de Tecklenburg Rundfahrt raden wij aan “Ain’t no mountain high enough”, van Marvin Gaye en Tammi Terrell.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×