Lentekriebels

Inmiddels heeft het mooie voorjaarszonnetje al weer plaatsgemaakt voor een dik wolkendek en als we de weersvoorspellingen mogen geloven, blijft dat de komende weken ook zo. Voorlopig geen “rokjesdag” meer en de tan-lines zul je toch weer moeten opdoen door in je fietspakje onder de zonnebank te gaan liggen. Morgen, 2 maart, staat de Omloop Het Nieuwsblad weer op de kalender. Het wielerseizoen begint nu echt. Hoogste tijd voor actie!

Als organisatie van de Tecklenburg Rundfahrt zijn we al weer een tijdje onderweg. De lentekriebels beginnen alweer langzaam plaats te maken voor zenuwkriebels, want 1 juni is het voor je het weet. Achter de schermen zijn we hartstikke druk met van alles. De eerste 50 vrijwilligers hebben zich weer aangemeld en het aantal inschrijvingen loopt lekker door. Inmiddels is bijna 25% van alle startplekken vergeven. In vergelijking met 2018 loopt dat aantal redelijk gelijk. Ook nu verwachten we weer ruim voor 1 juni het maximale aantal deelnemers te hebben bereikt.

Er gaan dit jaar een paar dingen veranderen. De stop bij het voetbalveld in Tecklenburg vervalt dit jaar definitief. Vorig jaar had de gemeente Tecklenburg ons al gevraagd om een andere stop te organiseren, maar dat was op zo’n korte termijn niet meer haalbaar. Dit jaar lukt dat wel. Binnenkort hopen we de bevestiging van de gemeente te ontvangen en kunnen we de locatie met jullie delen.  Ook zullen we dit jaar de stuurbordjes zoveel mogelijk aan jullie versturen. Hiervoor hanteren we de datum tot wanneer je een stuurbordje op naam kunt ontvangen, 10 mei 2019. Schrijf je na die datum in (als dat nog kan), dan kun je jouw stuurbordje afhalen bij de start. Door de stuurbordjes op te sturen, hopen we de lange wachtrijen van vorig jaar te voorkomen.

Net zoals vorig jaar ontvang je bij de start een voedingsreep en gelletje voor onderweg. Je moet dus wel even langs de start komen.

Binnenkort hopen we eindelijk de naam van onze nieuwe sponsor bekend te kunnen maken. Wie ons volgt op social media heeft al een idee gekregen. Het sponsorcontract is inmiddels getekend en we gaan op korte termijn de nieuwe sponsor presenteren.

Voor nu wensen we jullie allemaal veel veilige trainingskilometers en zien we je graag op 1 juni in Ibbenbüren.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×