Laatste nieuws!

Nog twee dagen en dan is het zover, de 30e SportvoedingWebshop Tecklenburg Rundfahrt. We geven je graag de laatste update.

Het lijkt erop dat het zaterdag prachtig weer gaat worden. De temperatuur zal naar verwachting oplopen tot ruim 26 gr. Op alle pauzeposten kun je jouw bidon bijvullen en we raden je aan om dat zeker te doen.

Om het parkeren in goede banen te leiden, rijd je via afslag 12 Laggenbeck naar de start. Deze afslag staat ook met borden aangegeven. De route vanaf afslag 11b is omgeleid omdat wij een doorgaande weg als parkeerplaats gebruiken. Ook de grote gravelplaats bij de school is niet bereikbaar. Het is zowel voor jou als voor ons belangrijk dat je de aangegeven aanrijroute gebruikt en de aanwijzingen van de parkeerwachten opvolgt.

De GPX routes staan inmiddels op onze site. Afgelopen weekend hebben we nog enkele kleine aanpassingen moeten doorvoeren in verband met wegwerkzaamheden. Morgen zullen we de route nog een laatste keer controleren. Op enkele plekken wordt deze week nog aan de weg gewerkt, dus is het mogelijk dat we op het laatste moment nog weer moeten wijzigen. Je zult begrijpen dat dit voor ons overmacht is en dat het niet meer lukt om zo laat nog een nieuw GPX bestand aan te leveren. We adviseren je daarom om in ieder geval te checken dat je de laatste GPX versie hebt (van maandag 22 mei) en – bij twijfel – de oranje pijlen te volgen. Je komt dan verderop zeker weer op de oorspronkelijke route.

Vanaf dit jaar gebruiken we het noodnummer alleen nog maar voor noodgevallen (lees: valpartijen, ongelukken of ziekte). Bij pech kun je gebruik maken van de bezemwagens. Deze rijden op de route. Het is voor ons als organisatie niet meer te doen om iedere gestrande deelnemer op te halen. Het kan dus zijn dat je soms iets langer moet wachten op de bezemwagen. We doen een beroep op je zelfredzaamheid en op je geduld. In de bezemwagens is beperkt gereedschap beschikbaar om eventueel kleine reparaties te verrichten. Op de pauzepost bij de camping staat Ten Tusscher met een stand en mecanicien.

Tot slot, we hebben een recordaantal voorinschrijvingen. Daar zijn we supertrots op. We gaan ons uiterste best doen om er zaterdag weer een topdag van te maken. De bussen zijn al beladen, de bakker is druk met de krentenbollen, SportvoedingWebshop heeft weer haar beste sportdrank voor je geselecteerd en als commissie en vrijwilligers hebben we er verschrikkelijk veel zin in. Tot zaterdag!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×