Inschrijven, stand van zaken

Hoogste tijd om jullie een update te geven over de stand van zaken rondom de voorinschrijving van de 31e Tecklenburg Rundfahrt. De inschrijving is inmiddels bijna twee maanden geopend en het aantal inschrijvingen blijft groeien. Op dit moment is ruim 40% van alle startplekken uitgegeven. We raden je aan om niet te lang te wachten met inschrijven, want zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt zullen we je moeten teleurstellen. Het maximale aantal deelnemers is namelijk een keiharde afspraak die wij hebben gemaakt met de Stadt Ibbenbühren.

Verder zijn we als organisatie al weer redelijk ver met onze voorbereidingen. De route ligt weer nagenoeg vast en de vergunningsaanvraag is al weer maanden de deur uit. Het aantal vrijwilligers is op dit moment ook al weer fors hoger dan in 2017, dus ook daar maken we grote stappen.

SportvoedingWebshop zal ook dit jaar weer als sponsor optreden, maar de inmiddels “vertrouwde” bidon bij de start, zullen we dit jaar achterwege laten. Daarvoor in ruil ontvang je bij de start een energiereep en gel drink en bieden we je twee uitstekende pauzeposten aan onderweg. En natuurlijk zijn we nog druk in de weer om je ook verder een gave dag te kunnen verzorgen, maar daarover later meer.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×