Help ons dromen vangen!

Organisatie SportvoedingWebshop Tecklenburg Rundfahrt doneert deel opbrengst aan Stichting Vang je Droom!
Dromen! Iedereen heeft zijn of haar dromen. Sommigen van ons kunnen hun dromen verwezenlijken, niet alle dromen zijn immers bedrog. Soms dromen we tijdens ons rondje op de fiets over splijtende demarrages, superbenen op die venijnige Alpencol of over die ene vakantiereis die we nog graag willen maken. Soms komen dromen uit, soms niet. Stichting Vang je Droom helpt dromen van kinderen uitkomen. Of het nu gaat om een dagje naar een pretpark, een rondleiding in een voetbalstadion of een abonnement op de Donald Duck. De stichting wil dromen vangen van kinderen die zij om uiteenlopende redenen (nu) niet kunnen realiseren.

Als organisatie van de Tecklenburg Rundfahrt vinden we dat een geweldig doel en willen we graag de stichting in de gelegenheid stellen om nog meer dromen te vangen. Daarom hebben we als organisatie besloten om een deel van de opbrengst van de 30e SportvoedingWebshop Tecklenburg Rundfahrt te doneren aan Vang je Droom, want wie jarig is trakteert.

Wil je meer weten over wat de stichting allemaal doet en welke dromen zij zoal heeft vervuld? Via deze link kom je op de site van Vang je Droom.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×