DA Fredriek sponsort in samenwerking met Born de komende editie van de Tecklenburg Rundfahrt.

De deelnemers van de Tecklenburg Rundfahrt worden ook dit jaar prima verzorgd door onze sponsoren. En we zijn er trots op dat we met DA Fredriek en Born een nieuwe sponsor voor de sportvoeding hebben gevonden. In samenwerking met DA Fredriek en Born biedt de organisatie van de Tecklenburg Rundfahrt je op en top verzorging.

Gel en energiebar bij de start

Ga je van start voor jouw Tecklenburg Rundfahrt, dan kun je wel een beetje extra energie gebruiken. Je krijgt daarom van ons een Super Liquid Gel en een Xtra Bar. Daarnaast ontvang je een zakje Iso Pro sportdrank, waarmee je onderweg je bidon kunt bijvullen. De sportvoeding wordt je aangeboden door DA Fredriek, Born en FTC CC75.

Sportdrank bij de pauzeposten

Zoals je van ons gewend bent, zijn er onderweg 2 pauzeposten waar je op vertoon van jouw polsbandje eten en drinken kunt krijgen. Naast de traditionele krentenbol, banaan, ontbijtkoek of stroopwafel, ontvang je hier Born Iso Pro sportdrank. Deze sportdrank wordt je aangeboden door DA Fredriek.

Over DA Fredriek

DA Fredriek heeft twee mooie winkels in Nijverdal en Hellendoorn. In beide filialen vind je naast de drogisterij MOOI Parfumerie. DA Fredriek is tevens sponsor van het VolkerWessels Merckx Cycling Team en daarmee is de link naar de wielersport snel gelegd. Tijdens de Tecklenburg Rundfahrt zal DA Fredriek met een stand aanwezig zijn met mooie sportvoedingsaanbiedingen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×