Big news is coming…

Ook tijdens de warme zomermaanden hebben we als organisatie van de Tecklenburg Rundfahrt niet stil gezeten. Natuurlijk, we hebben veelvuldig gefietst, geluierd, gebarbecued (met al onze vrijwilligers) en genoten van het mooie weer. We zijn echter ook al bezig geweest met de voorbereidingen op de komende editie van de Tecklenburg Rundfahrt. Binnen een paar weken staat de eerste commissievergadering al weer op de agenda.

Ook hopen we op heel korte termijn onze nieuwe hoofdsponsor te kunnen presenteren. Vanaf de 26e editie in 2013 heeft SportvoedingWebshop zijn naam verbonden aan onze tocht. Dit sponsorcontract liep tot en met 2017. Samen met de mannen van SportvoedingWebshop hebben we besloten om in 2018 nog niets te veranderen aan de naam van de tocht. Als organisatie hadden we onze handen vol aan allerlei organisatorische wijzigingen en dit was voor ons de kortste klap. Tijdens de laatste editie hebben we als organisatie de diensten en producten van SportvoedingWebshop ingekocht om jullie deelnemers te kunnen voorzien van goede sportdrank en heb je namens de organisatie een gel en reep aangeboden gekregen. Aan de samenwerking met SportvoedingWebshop komt nu een eind. Althans, SportvoedingWebshop zal niet langer de naamgever van de tocht zijn. We willen Henk Jan en Gert enorm bedanken voor hun hulp en inzet de afgelopen zes jaren.

En nu? Nu komt er een nieuwe hoofdsponsor. De eerste gesprekken zijn gevoerd en als het allemaal mee zit, hopen we binnenkort de naam van onze hoofdsponsor bekend te kunnen maken. Met de komst van de nieuwe sponsor verandert er meer. Een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuwe facebookpagina. Door ons te volgen op Facebook, blijf je op de hoogte van alle nieuws rondom de Tecklenburg Rundfahrt.

Blijf ons volgen…big news is coming soon!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×