Big brother will be watching…

Tot 30 april was het mogelijk om je via voorinschrijving te verzekeren van een gepersonaliseerd stuurbordje. Voorinschrijven is echter nog enkele weken mogelijk. Al eerder hebben we je uitgelegd waarom voorinschrijven zo interessant is, maar nu kunnen we daar nog een belangrijke toevoeging aan doen. Eentje die, ook voor de daginschrijvers, verschrikkelijk belangrijk is.

Op uitdrukkelijk verzoek van de Duitse politie en hulpdiensten zullen tijdens de komende editie van de SportvoedingWebshop Tecklenburg Rundfahrt ALLE deelnemers uitgebreider moeten registreren. En dat is niet het enige…de complete deelnemerslijst wordt binnen een uur nadat de inschrijving is gesloten beschikbaar gesteld aan de Duitse autoriteiten. Van alle deelnemers worden het startnummer, naam, adres en woonplaats genoteerd. Voor de voorinschrijvers is dit allemaal al geregistreerd. De daginschrijvers zullen echter rekening moeten houden met een langere wachttijd bij de inschrijving. We zullen namelijk alleen compleet ingevulde inschrijfkaarten accepteren en – bij de inschrijving via een inschrijfkaart – jouw startnummer en jouw gegevens handmatig moeten registreren. Voor de Scan&Go inschrijvingen zullen we de barcode op jouw stuurbordje en ledenpasje koppelen, zodat we ook op die manier een sluitende deelnemerslijst kunnen overleggen.

Waarom deze big-brother-maatregel? Helaas, we hadden als organisatie graag gezien dat we dit besluit niet moesten nemen. Het voortbestaan van onze tocht is echter serieus in gevaar. Een kleine groep lijkt het ook bij onze tocht te verpesten voor jou! Misdragingen in het verkeer en het in gevaar brengen van andere verkeersdeelnemers resulteert in een klachtenregen van omwonenden en andere weggebruikers. Dat kunnen én willen we niet langer accepteren. Daarom hebben we besloten om gehoor te geven aan het verzoek van de vergunningverlener om alle deelnemers te registreren en de deelnemerslijst beschikbaar te stellen, wanneer hierom wordt gevraagd.

Wat betekent dit voor jou? We vragen je om geduld en begrip. Geduld wanneer je ervoor hebt gekozen om je niet vooraf in te schrijven en je zaterdagmorgen langer moet wachten dan je van ons bent gewend. Begrip voor onze beslissing om jouw gegevens vast te leggen. En begrip voor onze vrijwilligers die wellicht langere tijd nodig hebben om jouw inschrijving af te ronden.

Geen zin om ’s morgens in de rij te staan? Voorinschrijven kan nog enkele weken!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×