Bericht organisatie

Het zit er weer op, de 31e Tecklenburg Rundfahrt was weer een succes. We willen jullie enorm bedanken voor jullie enthousiaste reacties, voor jullie geduld en voor alle complimenten die wij hebben gekregen. Het klinkt cliché, maar daar doen we het voor. Binnenkort zullen we een uitgebreid verslag doen van de tocht. Zoals je van ons gewend bent, geven we eerst altijd even een korte update.

Bij de finish zijn foto’s gemaakt. Deze foto’s kun je hier vinden. Je kunt ze downloaden.

Helaas, als je met zo’n 2.500 wielrenners op pad bent, gaat er wel eens iets mis. Tijdens de afgelopen editie waren er helaas drie valpartijen waarbij deelnemers naar het ziekenhuis zijn gebracht. Inmiddels zijn alle drie onfortuinlijke renners weer thuis. Eén deelnemer heeft tot woensdag in het ziekenhuis gelegen in verband met een gebroken heup. Een andere deelnemer heeft bij een val enkele ribben gebroken en mocht dinsdag naar huis. Tot slot heeft een renner zijn sleutelbeen en schouder gebroken. Hij mocht zaterdag al weer naar huis.

Wij gaan binnenkort evalueren. Dat doen we ieder jaar. We hebben wel weer een aantal verbeterpunten gevonden en daar gaan we hard mee aan de slag. Voor volgend jaar zullen we zeker weer een aantal wijzigingen doorvoeren. We denken na over het verplaatsen van de stops en wellicht zullen we ook de route weer her en der veranderen. Houd onze site in de gaten voor alle nieuws.

Voor nu, nogmaals bedankt en veel veilig fietsplezier!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×