All I want for Christmas...

Als de eerste dennennaalden alweer van de kerstboom vallen, jij en je partner dagelijks woorden hebben over het tijdstip waarop jouw schoonmoeder op 1e kerstdag welkom is en je spontaan jeuk krijgt bij het horen van Mariah’s All I want for X-mas, dan weet je dat het bijna kerstmis is. Nog even doorbijten tijdens de kerstborrels en je bent weer vrij. Vrij om te gaan fietsen, trainen. Buiten op de weg, in ’t bos of op de Tacx en voor de echte koukleumen…op de Zwift. Dat “zwiften” begint toch echt ongelooflijk populair te worden. Snap dat niet, er gaat toch niets boven een uurtje (of meer) fietsen met je snotneus in de kou?

De commissie van de Tecklenburg Rundfahrt mocht van onze voorzitter een kadootje voor kerst. Gewoon iets kleins, als gebaar voor al die vele uren die zij (geheel vrijwillig overigens) in de organisatie van de Tecklenburg Rundfahrt stoppen. En wat hebben zij gekozen…? Geen nieuwe fiets, geen botoxbehandeling, geen Rolex, geen haarimplantatie (hoewel dat voor sommigen geen overbodige luxe zou zijn, net zoals die botox), geen flitsend wielerpakje, niks van dat alles. De commissie wou graag een nieuw logo! De schatten…! En dus kreeg de commissie een nieuw logo. Ontworpen door Catapult uit Hellendoorn. Die doen dat schijnbaar vaker, want het is een drommels mooi logo geworden. Dat kunnen ze wel bij Catapult. Kijk maar eens op hun website om te zien wat ze allemaal nog meer kunnen, www.catapult.nl.

Het nieuwe logo past helemaal bij de verjongde commissie en kan weer jaren mee. Dat oude logo stamde nog uit de tijd dat schakelen op de bovenbuis knettermodern was en Joop Zoetemelk nog amper uit de luiers was. Het werd dus tijd. De komende maanden zul je ons nieuwe logo steeds vaker tegenkomen, want we zijn er trots op. Eén van de commissieleden wil er zelfs al een tatoeage van hebben, maar dat vinden we geen goed idee. Dan is de associatie met de wielersport in een klap verdwenen.

Afijn, na de kerst volgt oudejaarsavond. Een spannend moment, want

1) wie zou er toch op nummer 1 staan in de Top2000? Robbert weet het al…Roland ook!

2) nu heb je eindelijk een reden om die knappe buurvrouw/man te zoenen;

3) valt die megajackpot op jouw lot? (en als ie daar niet op valt, dan al toch helemaal niet bij de sufferd van jouw collega/zwager/fietsmaat* (*doorhalen wat niet van toepassing is)) en;

4) je kunt je inschrijven voor de Tecklenburg Rundfahrt 2020!

Dat laatste is natuurlijk het ultieme begin van 2020. En tevens een prima motivatie om de komende maanden keihard in training te gaan om in topvorm aan de start te staan op 23 mei in Ibbenbüren. We houden je de komende maanden natuurlijk op de hoogte van het aantal inschrijvingen, maar wacht niet te lang. Vol = Vol!

Als commissie gaan we nu eerst genieten van het kerstreces. Even helemaal niks, gewoon een beetje lamballen op de bank. Borrel erbij, kerststolletje, beetje gourmetten, op naar 2020. Wij wensen jullie in ieder geval allemaal een vrolijk kerstfeest en een geweldig, gezond en gelukkig nieuwjaar!

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×