108 dagen…

Vandaag is het nog 108 dagen tot de 30e SportvoedingWebshop Tecklenburg Rundfahrt. In 108 dagen kun je nog van alles doen… Je hebt in ieder geval nog genoeg tijd om te trainen voor één van de mooiste toertochten van het jaar. Als organisatie zijn we druk bezig om alles weer perfect te regelen voor de komende editie. Er is al weer een grote groep vrijwilligers beschikbaar, de stops zijn al weer vastgelegd en we zijn druk bezig om alle benodigde materialen tijdig klaar te hebben.

Het aantal voorinschrijvers groeit gestaag. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Zeker gezien ons voornemen om straks alleen nog met voorinschrijvingen te werken. Dat voorinschrijven loont zeker de moeite. Je bent verzekerd van een stuurbordje met jouw naam, kunt ’s morgens snel van start én je krijgt ook nog eens een fikse korting op het inschrijfgeld. Kortom, redenen genoeg op je snel in te schrijven.

Binnenkort zullen we de nieuwe routebeschrijvingen op onze site plaatsen en enkele dagen voor de tocht kun je de GPX bestanden downloaden.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×