Organisatie

De organisatie van de Tecklenburg Rundfahrt is in handen van de FTC CC75 uit Nijverdal. Deze vereniging is in 1981 ontstaan nadat de toerafdeling zich in 1978 had opgesplitst van de renafdeling van de CC75. De vereniging kent inmiddels ruim 500 leden.

Binnen de vereniging zijn 6 leden verantwoordelijk voor de organisatie van de Tecklenburg Rundfahrt, waarvan één van de medewerkers ook deel uit maakt van het bestuur van de vereniging. Op de dag van de Tecklenburg Rundfahrt zijn de leden van het organisatiecomité herkenbaar aan de oranje polo’s of fleecejacks.

Het organiseren van een dergelijke tocht vergt de nodige voorbereiding. Zeker nu de laatste jaren het aantal deelnemers fors stijgt, nemen ook de organisatorische taken toe. Jaarlijks probeert de organisatie de route op kleine punten te wijzigen en de algemene organisatie verder te professionaliseren. Daarbij staat het plezier, maar vooral ook de veiligheid van de deelnemers, voorop. De organisatie van de Tecklenburg Rundfahrt is alleen mogelijk dankzij de hulp van zo’n 100 vrijwilligers.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×